26 Mayıs 2008 Pazartesi

Hala Oğlu Burak'ın Doğum Günü




18 Mayıs Burakcığımızın doğumgünüydü. Tam da pazara denk geldiği için 3. doğumgününü tam gününde kutlamış olduk.

Lara ile Burak arasında 10.5 ay var. Evlerimiz oldukça uzak olmasına ve çok sık görüşememelerine rağmen birbirlerini inanılmaz seviyorlar ve de çok iyi anlaşıyorlar. Biraraya geldiklerinde öyle güzel oynuyorlarki anlatamam. Birbirlerini özlediklerinde telefonlaşıyorlar hatta:)) o da ayrı bir komedi:)))) eeee akrabalık böyle bişey demek kan çekiyor:) Ayrıca onlar süt kardeşi:) Lara tüm uğraşlarımıza rağmen halasından süt emmese de Burak'ı emzirmeyi başarabildim. Böylece süt anne oldum:)

Neyse gelelim doğumgününe. Biz herzamanki gibi cumartesiden gittik Pınarbaşına. Lara ve Burak hemen hasret giderip oyuna daldılar:) Akşam annesi almaya geldiğinde kendi evine bile gitmek istemedi Burak.

Pazar günü öğleden sonra hazırlanıp Buraklara gittik. Zaten aile arasında bir kutlamaydı. Kalabalıkta yoktu. Mahalleden iki arkadaşı vardı Burak'ın. 4 çocuk balonlarla hediyelerle güzel güzel oynadılar. Burak pasta kesimine kadar dayanamayıp pastayı avuçlayarak hepimizi çok güldürdü. Kırmızı arabalı pastasını çok beğendi ayrıca:)

Kısacası güzel bir gün geçirdik. Ayrılması zor oldu tabiiki...



Hiç yorum yok: