26 Ağustos 2008 Salı

Kuşadası 2008



Bu sene Kuşadasına gidişimiz benim çalışmamdan dolayı biraz geçe kaldı. Ama sonuçta yine bir Kuşadası macerası yaptık:) Üstelik bu kez İstanbuldan misafirlerimizle birlikte. Oldukça güzel ve çabuk geçen bir tatildi bu seneki. Kalabalık olunca tabiiki daha zevkli geçiyor. 5 gün adada kaldık. Lara ve misafirimiz Alkım çok iyi anlaştılar, bol bol havuz keyfi yaptılar. Alkım'ın ilk havuz deneyimiydi ama çabuk alıştı. İlk gün bizi seyretti sadece, ne yaptıysak suya sokamadık. 2. gün babasının kucağında suya girdi ve resmen bayıldı:) Kollukları ve can yeleğiyle oldukça hazırlıklıydı ve bıraktı kendini sulara. İlk seferde bu kadar rahat bir şekilde kendini suya bırakıp ayaklarını çırpıp yüzmesine çok şaşırdım doğrusu.
İşte Kuşadası resimlerimiz:)))

Akşam Toplantısı:)

Lara artık odasında biraz daha fazla zaman geçiriyor. Artık büyüdüğünden midir yoksa odasını biraz değiştirip oyuncak dolabı alıp yatağını büyütmemizden midir bilemiyorum ama odasına biraz daha ilgi göstermeye başladığı kesin:)

Geçenlerde bir gece baktım bizimki ortadan kayboldu, hiç ses de yok. Bu gibi durumlarda kesin bir vukuat vardır diye korkuyorum. Çünkü minik cadımı tanıyorum:) Dedim bir bakayım ne yapıyor yine bizimkisi. Bir baktım odasında yere oturmuş, bütün peluş oyuncaklarını sıralamış, ortaya da saç tokalarının bulunduğu minik sepeti almış, oyuncakların kafalarına çeşit çeşit tokalar takıyor:)) Manzarayı görünce gülmekten bayılıyordum az kalsın. Dur dedim hemen resminizi çekeceğim, önce bir kızdı henüz hazır değillermiş çünkü. Tamam dedim beklerim sen seslen bana. Bir süre sonra bizimki seslendi. Kendisi de pozunu verdi. "Çek hadi bizi" dedi:))) İşte çıkan manzara bu:)))